Rólunk

Az Oxor bt-t Fekete Attila azzal a céllal hozta létre 1997-ben, hogy a gép- és fémipar területén minőségi és sokoldalú szolgáltatásokat nyújtson. Az innovatív vállalati koncepció megvalósítása azt eredményezte, hogy a vállalat rövid időn belül nemzetközi hírnévre tett szert. Partnereink közé több multinacionális, az egész világra kiterjedő hálózattal rendelkező vállalat tartozik.

Napjainkban az Oxor számos különböző méretű és eltérő területeken működő cég megbízható partnere, és folyamatosan arra törekszik, hogy személyre szabott megoldásaival és jól képzett, motivált és rugalmas szakembergárdájának segítségével ügyfélkörét bővítse.

Gyártógépsorok telepítése, bontása, átalakítása; szerkezetlakatos munkák, hegesztés és programozás. Tevékenységeinket mindig a legmagasabb színvonalon, gondos körültekintéssel, a megrendelők igényeinek maximális figyelembe vételével végezzük. Ennek köszönhetően, az elmúlt években joggal vívtunk ki magunknak biztos pozíciókat mind a hazai, mind a nemzetközi színtéren. Megbízásainkat gyorsan, szakszerűen és kiváló ár-érték arány mellett teljesítjük.
Kollégáink folyamatos továbbképzésével garantáljuk azt, hogy projektjeinket mindenkor az erőforrások optimális felhasználásával, a természeti környezet lehető legkisebb megterhelése mellett, rugalmasan és költséghatékonyan bonyolítjuk le.